1960 Fiat 500d

Fiat Užitkové Vozy

K dispozici je klasická dodávka i provedení v podobě valníku. Mercedes-Benz SPRINTER 210CDI L2H2 KLIMA TAŽNÉ.


Pin By Jan Ginzl On Czech Cars Engineering Diesel Cool Stuff

Nové a předváděcí vozy značky Fiat Professional.

Fiat užitkové vozy. Byla založena v roce 1992 a od roku 2009 jsme rozšířili naši obchodní činnost o prodej a servis vozů Fiat včetně užitkových vozidel LUV. FIAT Ducato Ducato Light 23 MTJ LPR 130k 33 L2H1 Dodávka E6 0 cena je včetně DPH 544 379 Kč. Všechny vozy jsou detailně nafocené ohodnocené zkušenými mechaniky a k některým naleznete i video.

Nabídka dodávek a užitkových vozů Fiat. Na výběr máte několik různých rozvorů délek i výšek a můžete také volit ze dvou různých zavěšení kol. AP Auto Praha nabízí rozsáhlý vozový park užitkových vozů a dodávek.

Úžitkové vozy - máme skladom 260 úžitkových vozidiel auto bazár AAA AUTO. 929 900 Kč vč. AUTOSYSTEMCZ je nejstarší internetový a mobilní autosalon v ČR.

Užitkové vozy a dodávky Fiat. Nalezeno 250 skladových vozů značky FIAT. Odpočet DPH - ano.

Fiat 500e Cabrio La Prima Hatback 42kWh 320 km - PŘEDVÁDĚCÍ VŮZ. Užitkové vozy si můžete prohlédnout a absolvovat testovací jízdu v. Na Sautocz si jistě vyberete nový užitkový vůz nebo svůj prodáte.

Stavte na servis vašeho FIATU. Užitkové a nákladní vozy IVECO Vyberte si z naší skladové nabídky nových nebo předváděcích vozidel značky IVECO. Hatchback 3- a 5-dveřové vozy Sedan 4-dveřové vozy MPV velké rodinné vozy SUV crossovery Off road terénní vozy 4x4 Kupé sportovní vozy Kabriolet.

Užitkové vozy - inzerce Užitkové vozy na prodej. Kromě prodeje vozů Fiat a Fiat Professional dále nabízíme našim zákazníkům i poskytování komplexních servisních služeb záruční servis a pozáruční servis se zázemím nejmodernějších. Skladové vozy FIAT.

Nový vůz 1 km diesel bílá světlá. V provozu od 82013. Zvyšte svou produktivitu s užitkovým vozem FIAT Ducato.

Bazar AP Auto se nachází v Praze 9 Kyjích naproti Pragolaktosu a Coca-Cole u křižovatky ulic Českobrodská a Broumarská. Najdete u nás široký výběr více než 400 dodávek. Osobní vozidla Terenní vozidla Motocykly skútry Užitková vozidla Nákladní vozidla Obytná vozidla Přívěsy návěsy Bouraná vozidla Stroje a zařízení Autobusy Čtyřkolky Sportovní vozy Náhradní díly Pneumatiky Ostatní.

Najeto 287 920 km. V půjčovně užitkových vozů naleznete užitkové vozy značky Fiat. Vyberte si z široké nabídky užitkových vozů.

Nabízí ultimátní řešení pro přepravu zboží materiálu nebo nářadí. Přijďte si k nám vybrat nebo se. Fiat CUSTOMER CARE Zákaznické centrum je pro vás k dispozici od pondělí do pátku v době od 800 do 1700 na bezplatném telefonním čísle 800 200 233.

Užitkové vozy typu FurgonVan. Značka FIAT ihned k odběru. Nabízíme užitková vozidla všech specifikací do hmotnosti 65 t.

Najdi si to své vysněné na TipCars. Užitkové a nákladní vozy FIAT P. Soukromá a firemní inzerce Užitkové vozy nabídka autobazarů.

1 007 900 Kč. Ciao fiat 420 800 200 233 Zákaznické centrum je pro vás k dispozici od pondělí do pátku v době od 800 do 1700 na bezplatném telefonním čísle 800 200 233. Nabídka dodávek a užitkových vozů na prodej obsahuje tisíce aktuálních inzerátů.

Právě máme v nabídce 250 aut s vámi požadovanými parametry. Cena od 70000Kč do 398090Kč. Dodavky a uzitkove vozy zároveň i.

Objem 2 143 ccm. Komunální vůz ZEBRA Multifunkční vozidla ZEBRA skladem s. AP Auto od Vás vykoupí všechny nákladní automobily dodávky tuzemské i zahraniční.

Užitkový Fiat k prodeji - aktualně nabízíme více než 351 inzerátů Fiat od autobazarů i soukromých prodejců z celé České republiky. Hledáte skladové vozy FIAT.


Uzitkove Vozy Volkswagen Fiat A Ford I Pro Prestavby Autouh Cz


Tatra 805 Varianty Vehicles Old Cars Sos


Fiat Professional Nabidka Uzitkovych Modelu Novinky Autokaleidoskop


Uzitkove Vozy Prodej Vozu Cz


Akcni Nabidka Ducato


Fiat Professional Autosalon Brno Motortec


Pin By Jan Fiedler On Klasika Skoda Car Travel Cars


Pin By Michal Ondruch On Truck Klasik Retro Cars Skoda Trucks


Tatra 805 Komando Stare Nakladaky Cars Trucks Army Truck Military Vehicles


Akcni Nabidky Na Vozy Iveco Bmw A Uzitkove Vozy Fiat


Uzitkove Vozy Auta Cng


Tatra T 813 Tp 4x4 Fahrzeuge Lkw


Pin By Lukas Manca On Iveco Toy Car Electronic Products Fiat


Stelvio Je Prvni Sportovne Uzitkovy Vuz Alfa Romeo Alfa Romeo Stelvio Alfa Romeo New Cars


Pin On Auta


Mototechna Skoda 1203 Skoda European Cars Taz


Arca Fiat Ducato 2 5td Obytny Prives Karavan Integrovany V E Le Perreux Sur Marne Ojete Koupit U Autoscout24 Trucks Fiat Ducato Recreational Vehicles Fiat


Tatra 815 Prototyp Cool Trucks Trucks Vehicles


Ceska Firma Stvorila Drsny Terenni Autobus Dojede Az Tam Kde Takova Auta Nevidame Bus Offroad 4x4 Trucks


Komentar